Blogs que seguim…

Cliqueu a sobre de la imatge si voleu accedir a qualsevol dels blogs.

pediatria-reusÉs el blog germà de la casa. Blog format pels quatre equips d’atenció primària (EAP) de pediatria de la ciutat de Reus que pertanyen a l’Institut Català de la Salut (ICS).

Blogs del Institut Català de la Salut que ofereixen informació rellevant del centre al qual pertanyen

salouvalls

morell

Blogs amics

mediblogMediblog de Familia: Pretén proporcionar informació als pacients mitjançant comentaris i referències i intercanviar, amb altres professionals sanitaris i persones interessades en els temes de salut i organització sanitària, informació i reflexions sobre l’assistència sanitària.

trinxera

Diaris de Trinxera: Pretén reflectir l’activitat assistencial dels professionals d’atenció primària en el seu dia a dia.

 

pillsEl Blog de Pills: La Dolo, la Marga, la Bibi, l’Àlex i l’Èric parlen de salut, cura i bellesa amb la seva amiga farmacèutica, la Pills. Pills els dóna consell professional davant de situacions quotidianes de forma senzilla i pràctica.

dibujoEl blog de la Guia Terapeutica: Té com a objectiu difondre la “Guía Terapéutica de la semFYC” un dels referents dels metges de família a l’hora de tractar els nostres pacients.