Qui som. El perquè d’aquest blog

Equip atual CAP Llibertat

Equip del CAP Llibertat

Som un Centre d’Atenció Primària (CAP) situat al centre de Reus, que té com a propòsit millorar la salut de la nostra comunitat mitjançant l’assoliment dels estàndards recomanats per l’Institut Català de la Salut (ICS).

El CAP ofereix els seus serveis a l’àrea delimitada per la carretera de Montblanc, l’avinguda de Macià Fortuny, la plaça de Pompeu Fabra, la riera de Miró,  el passatge de Rodona, el passatge de Roda, la plaça de la Llibertat, la plaça de M. Fortuny,  l’avinguda de Prat de la Riba, el camí de l’Aleixar, l’avinguda dels Països Catalans,  la línia  del ferrocarril (línia de Saragossa) i el límit del terme municipal. També dóna cobertura al municipi de Castellvell  del  Camp i al Barri Gaudí mitjançant els seus dos consultoris.

El CAP Llibertat està format per 14 professionals de medicina general, 15 d’infermeria, 3 de pediatria, 1 auxiliar d’infermeria, 1 treballadora social i 13 administratius.

Tenim com a missió donar una atenció de màxima qualitat, basada en l’eficiència, l’evidència científica i la millora continuada. Per als nostres professionals el ciutadà és l’eix central de la nostra organització. Per això volem aconseguir un alt nivell de satisfacció i confiança, tant dels ciutadans com dels professionals que hi treballen.

A més de detectar, resoldre i fer el seguiment de problemes de salut, també tenim una important funció en la prevenció de les malalties, la promoció de la salut, l’educació sanitària i el foment de l’autocura.

Entre els valors adoptats volem destacar els següents:

  • compromís amb la millora contínua
  • treball en equip com a eina per millorar la qualitat del nostre servei
  • actitud de respecte
  • equitat en el tracte i les decisions preses
  • compromís amb la sostenibilitat econòmica i social
  • transparència
  • comunicació.

Entre les activitats que duem a terme, hem posat en marxa aquest blog, que vol ser una via més de contacte amb els ciutadans, que contribueixi a millorar encara més la comunicació i la informació sobre els nostres serveis i els temes de salut. De cap manera pretén substituir l’atenció personalitzada i directa que sempre els continuarem oferint.

En aquest blog podreu trobar informació sobre els diferents serveis mèdics que s’ofereixen, la forma d’accedir-hi, com utilitzar els recursos disponibles al CAP, articles referents al seu funcionament, consells de salut i notícies diverses.

Esperem que trobeu aquesta nova iniciativa beneficiosa i fàcil d’usar. No dubteu en fer-nos arribar qualsevol comentari o suggeriment (vegeu l’apartat La vostra opinió…).

Aquest blog és de tots i per a tots.